Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0522-204999
  • info@vanlentehypotheken.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

  •  0522-204999

Hypotheek voor een nieuwbouwwoning nodig?

Onafhankelijk advies en coördinatie van alle kosten waar je rekening mee moet houden! 

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wil je grond voor een nieuwbouwwoning aankopen? Een hypotheek kun je afsluiten waar je zelf wenst. Kies je voor van Lente hypotheken, dan betekent dit dat je een 100% onafhankelijke hypotheek krijgt die past bij jouw situatie en wensen. Onafhankelijk wil zeggen dat we geen verplichtingen hebben richting banken of geldverstrekkers.

Coördinatie van alle kosten

Bij een nieuwbouwwoning komen veel meer kosten kijken dan alleen de kosten van een aannemer. We moeten zeker weten dat alle kosten in je budget passen! Daarom helpen wij je bij de coördinatie van alle kosten die komen kijken bij een nieuwbouwwoning.

Wat coördineren wij zoal voor je?

Wij denken mee over de inbreng van je eigen geld, kosten van een architect, bouwvergunningskosten, aansluitingskosten van nutsvoorzieningen en kosten van bijvoorbeeld een keuken of badkamer.

Naast het verkrijgen van een lening voor jouw nieuwbouwwoning, is het belangrijk om te weten wanneer je de grond aan kunt kopen. Maar ook welke kosten je mee kunt financieren (tuin en bestrating) en welke energiebesparende voorzieningen je mee kunt nemen. Dit spreken we graag samen met je door.

Hypotheekadvies op maat

Natuurlijk komt er nog veel meer bij kijken en is elke situatie weer anders. In een (gratis) oriëntatiegesprek bespreken we graag wat voor jouw situatie van toepassing is.

  • Ga je bijvoorbeeld (deels) zelfbouwen?
  • Hoe zit het met een afbouwgarantie?
  • Hoe werkt een bouwdepot?
  • Hoe zit het met de bouwvergunning?

Heb je een nieuwwoning op het oog en wil je precies weten wat voor jou financieel mogelijk is? Wij helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op!